zondag 02 mei 2021 13:40

In de schijnwerpers: Fig Leaf Villas

Geschreven door
In de schijnwerpers: Fig Leaf Villas In de schijnwerpers: Fig Leaf Villas

Deze prachtige en populaire naturistenbestemming ligt in Messinia, in de zuidelijke Peloponnesos.

Op het afgelegen terrein van een hectare liggen 3 villa’s; met maximaal 8 gasten is het de perfecte plek voor mensen die voor het eerst bloot met vakantie gaan en voor diegenen die een rustig vakantieadres zoeken.

Fig Leaf Villas (16+) ligt te midden van olijfboomgaarden en heeft uitzicht op de zee en de bergen daarachter. In de prachtig aangelegde tuinen ligt een heerlijk zwembad en een groot zonneterras met ligstoelen en parasols, een jeu de boules baan en er is ook een bar.

Uitzicht op zee vanaf Fig Leaf Villas
Bij aankomst ligt een welkomstcadeau voor je klaar in je villa; dit kunnen een paar ontbijtproducten zijn voor de 1e ochtend of een fles heerlijke lokale biologische wijn met wat hapjes; de keuze is aan jou. De eigenaren nodigen je ook uit voor een gratis drankje en hapjes op de avond van aankomst.

Bij het zwembad is een goed gevulde zelfbedieningsbar waar je altijd gebruik van kunt maken. Woensdag is de barbecueavond en is een prima gelegenheid om de andere gasten te leren kennen en te genieten van een gezellige avond in de bar.

Fig Leaf Villas staat bekend om zijn rust, stilte en schoonheid.

Meer informatie over Fig Leaf Villas.
Een van de villa's van Fig Leaf Villas

Gelezen: 342 keer Laatst aangepast op zondag 16 mei 2021 10:04
Tessa

Zelf ben ik niet opgegroeid met naaktrecreatie. Mijn eerste ervaring met recreëren in m’n blootje was pas toen ik Bouwe leerde kennen. Toen wij een relatie kregen vroeg hij of ik eens mee wilde gaan naar de sauna. Ik had zoiets van “laat ik het proberen”.

Het beviel zo goed, dat we het niet alleen op de sauna en het naaktstrand hebben gehouden. In de zomer van 1993 gingen we voor de 1e keer bloot met vakantie, naar onder andere een camping in Hongarije.

Het grappige is dat ik me niet precies kan herinneren hoe deze 1e keer bloot kamperen was. Om de hele dag tussen de blote mensen rond te lopen; kennelijk was dit toch heel snel gewend.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Naaktrecreatie.com -

Zoeken