zondag 16 mei 2021 12:50

In de schijnwerpers: Moulin de Chez Joyeux

Geschreven door

Aan het einde van een doodlopend landweggetje ligt Moulin de Chez Joyeux, ...

... verscholen in een beschermd Natura 2000-gebied op een unieke en idyllische plek.

Het is een heerlijke plek in een prettig klimaat en in een omgeving met schone lucht voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur. Deze B&B met zwembad is een ideale plek voor een heerlijke naturistische vakantie. De molenaarshuizen met de 4 ruime accommodaties
Ontvlucht hier de drukte van alledag en verblijf in een accommodatie alleen voor volwassenen. De Bed & Breakfast – gelegen in midden-Frankrijk - is huisdiervrij en beschikt over 4 ruime en sfeervolle accommodaties.

Iedere ochtend kun je genieten van een uitgebreid ontbijt. En houd je van gezellig tafelen? Elke avond is er een dinervoorziening; Bouwe en Tessa maken hier altijd een feestje van.

Meer informatie over Moulin de Chez Joyeux.
Moulin de Chez Joyeux vanuit de lucht (zomer 2020)

Gelezen: 371 keer Laatst aangepast op zondag 16 mei 2021 13:25
Tessa

Zelf ben ik niet opgegroeid met naaktrecreatie. Mijn eerste ervaring met recreëren in m’n blootje was pas toen ik Bouwe leerde kennen. Toen wij een relatie kregen vroeg hij of ik eens mee wilde gaan naar de sauna. Ik had zoiets van “laat ik het proberen”.

Het beviel zo goed, dat we het niet alleen op de sauna en het naaktstrand hebben gehouden. In de zomer van 1993 gingen we voor de 1e keer bloot met vakantie, naar onder andere een camping in Hongarije.

Het grappige is dat ik me niet precies kan herinneren hoe deze 1e keer bloot kamperen was. Om de hele dag tussen de blote mensen rond te lopen; kennelijk was dit toch heel snel gewend.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Naaktrecreatie.com -

Zoeken