zondag 25 april 2021 12:28

In de schijnwerpers: Naturisme B&B

Geschreven door
In de schijnwerpers: Naturisme B&B in Spanje In de schijnwerpers: Naturisme B&B in Spanje

Naturisme B&B ligt op ongeveer 4 kilometer van het witte dorp Competa (Spanje).

Bij deze Bed & Breakfast – een oase van rust op het Andalusische platteland – heb je de mogelijkheid om tijdens de speciale ‘naaktweken’ volledig bloot in en rond het huis te verblijven.

Naturisme B&B beschikt over 4 met zorg ingerichte kamers met een eigen badkamer. In iedere kamer staat een comfortabel bed van 1.80 x 2.00m, en er liggen handdoeken, badlakens en badjassen voor je klaar. De gastenverblijven – ieder met een eigen kleur – hebben de namen van de kinderen van de eigenaren Erik en Ad.

Het uitzicht op de zee bij Naturisme B&BAlle ruimtes hebben airconditioning, een ventilator, verwarming, een televisie en een Nespresso apparaat. De B&B heeft een zogenaamde ‘Honesty Bar’; als je zin hebt kun je dus een verfrissend drankje pakken. Het dagelijkse ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm. De B&B heeft ook een heerlijk zwembad met zout water en een buitendouche.

Vanaf de terrassen heb je een prachtig en adembenemend uitzicht over de olijfboomgaarden, avocado’s en de met druivenstruiken begroeide berghellingen; ook kun je vanaf het terras de zee zien.

De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van gezellige uitstapjes (natuurlijk wel gekleed :-)). Erik en Ad organiseren ook af en toe een naaktwandeling in een rivierbedding. Ook kun je in de buurt heerlijk een dagje genieten van de zon op een van de naaktstranden.

Meer informatie over Naturisme B&B.
Naturisme B&B te Andalusië (Spanje)

Gelezen: 428 keer Laatst aangepast op zondag 25 april 2021 09:38
Tessa

Zelf ben ik niet opgegroeid met naaktrecreatie. Mijn eerste ervaring met recreëren in m’n blootje was pas toen ik Bouwe leerde kennen. Toen wij een relatie kregen vroeg hij of ik eens mee wilde gaan naar de sauna. Ik had zoiets van “laat ik het proberen”.

Het beviel zo goed, dat we het niet alleen op de sauna en het naaktstrand hebben gehouden. In de zomer van 1993 gingen we voor de 1e keer bloot met vakantie, naar onder andere een camping in Hongarije.

Het grappige is dat ik me niet precies kan herinneren hoe deze 1e keer bloot kamperen was. Om de hele dag tussen de blote mensen rond te lopen; kennelijk was dit toch heel snel gewend.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Naaktrecreatie.com -

Zoeken