zondag 28 maart 2021 13:33

In de schijnwerpers: Minicamping De Andere Kant

Geschreven door
Minicamping De Andere Kant Minicamping De Andere Kant

In Nederland ligt Minicamping De Andere Kant; het is een kleine camping gelegen bij een boerderij...

...voor naturisten die van rust en ruimte houden. De camping ligt op ongeveer 4 kilometer van Aalten en dichtbij de boekenstad Bredevoort met een historisch centrum.

Minicamping De Andere Kant ligt in de mooie Achterhoek met een afwisselend landschap van bos, weilanden en kabbelende beekjes. De directe omgeving leent zich uitstekend om heerlijk te fietsen, zelfs tot in Duitsland toe.

Zwembad van Minicamping De Andere KantDe camping - ook goed toegankelijk met een camper - heeft ruime plaatsen die allemaal zijn voorzien van elektra. De Andere Kant heeft diverse voorzieningen zoals een zwembad, een sauna, gratis WiFi, een verlichte jeu de boules baan en een verwarmde toiletruimte met douches, wastafels en WC’s.

Op het terrein vind je een recreatieruimte met afwasplaats, kookgelegenheid, een koelkast en diepvries voor algemeen gebruik, satelliet televisie, dartspel, tafeltennis en een bibliotheek. Ook is er een wasserette met spoelbak en centrifuge voor algemeen gebruik; daarnaast staat er een wasmachine en droogtrommel (tegen vergoeding).

Minicamping De Andere Kant is dit jaar geopend van 30 maart t/m 31 oktober.
De eigenaren Els en Gerrit heten je graag van harte welkom.

Meer informatie over deze minicamping.
Minicamping De Andere Kant

Gelezen: 757 keer Laatst aangepast op dinsdag 30 maart 2021 15:41
Tessa

Zelf ben ik niet opgegroeid met naaktrecreatie. Mijn eerste ervaring met recreëren in m’n blootje was pas toen ik Bouwe leerde kennen. Toen wij een relatie kregen vroeg hij of ik eens mee wilde gaan naar de sauna. Ik had zoiets van “laat ik het proberen”.

Het beviel zo goed, dat we het niet alleen op de sauna en het naaktstrand hebben gehouden. In de zomer van 1993 gingen we voor de 1e keer bloot met vakantie, naar onder andere een camping in Hongarije.

Het grappige is dat ik me niet precies kan herinneren hoe deze 1e keer bloot kamperen was. Om de hele dag tussen de blote mensen rond te lopen; kennelijk was dit toch heel snel gewend.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Naaktrecreatie.com -

Zoeken