zaterdag 20 februari 2021 11:01

5 redenen voor mannen om in hun blootje te slapen

Geschreven door
5 redenen voor mannen om in hun blootje te slapen 5 redenen voor mannen om in hun blootje te slapen

Volgens een enquête gehouden onder meer dan duizend mensen sliep in 2015 van de Nederlandse mannen slechts 22 procent naakt.

Dit percentage zou veel hoger moeten zijn, want naakt slapen voelt niet alleen heerlijk, het is ook nog eens erg gezond. Hier zijn 5 redenen om deze avond eens in je adamskostuum te slapen:

1. Je zult beter slapen
Normaal gesproken daalt je lichaamstemperatuur gedurende de nacht terwijl je slaapt en klimt het weer voordat je wakker wordt. Kleding verstoort dit natuurlijke proces doordat het je lichaam niet toestaat om voldoende af te koelen. Hierdoor lig je 's nachts te woelen, wat ten koste gaat van de kwaliteit van je nachtrust.

Lees hier het hele artikel.

Gelezen: 307 keer Laatst aangepast op zaterdag 20 februari 2021 11:22
Tessa

Zelf ben ik niet opgegroeid met naaktrecreatie. Mijn eerste ervaring met recreëren in m’n blootje was pas toen ik Bouwe leerde kennen. Toen wij een relatie kregen vroeg hij of ik eens mee wilde gaan naar de sauna. Ik had zoiets van “laat ik het proberen”.

Het beviel zo goed, dat we het niet alleen op de sauna en het naaktstrand hebben gehouden. In de zomer van 1993 gingen we voor de 1e keer bloot met vakantie, naar onder andere een camping in Hongarije.

Het grappige is dat ik me niet precies kan herinneren hoe deze 1e keer bloot kamperen was. Om de hele dag tussen de blote mensen rond te lopen; kennelijk was dit toch heel snel gewend.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Naaktrecreatie.com -

Zoeken