dinsdag 06 april 2021 14:52

Groep vrouwen in Dubai gearresteerd om naaktopnames op balkon

Geschreven door
In Dubai is een groep vrouwen gearresteerd om naaktopnames op balkon In Dubai is een groep vrouwen gearresteerd om naaktopnames op balkon

In Dubai zijn zeker 12 vrouwen aangehouden nadat ze zaterdag in hun blootje op een balkon hadden geposeerd. Ze zijn aangeklaagd vanwege losbandig gedrag, een vergrijp waarvoor ze 6 maanden celstraf kunnen krijgen.

De politie in Dubai laat in een verklaring weten dat dit "onaanvaardbare gedrag" niet strookt met "de normen en waarden van de maatschappij in de Verenigde Arabische Emiraten".

Lees het hele artikel.

Gelezen: 388 keer Laatst aangepast op dinsdag 06 april 2021 15:30
Tessa

Zelf ben ik niet opgegroeid met naaktrecreatie. Mijn eerste ervaring met recreëren in m’n blootje was pas toen ik Bouwe leerde kennen. Toen wij een relatie kregen vroeg hij of ik eens mee wilde gaan naar de sauna. Ik had zoiets van “laat ik het proberen”.

Het beviel zo goed, dat we het niet alleen op de sauna en het naaktstrand hebben gehouden. In de zomer van 1993 gingen we voor de 1e keer bloot met vakantie, naar onder andere een camping in Hongarije.

Het grappige is dat ik me niet precies kan herinneren hoe deze 1e keer bloot kamperen was. Om de hele dag tussen de blote mensen rond te lopen; kennelijk was dit toch heel snel gewend.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Naaktrecreatie.com -

Zoeken