donderdag 04 maart 2021 14:32

Nieuw programma Gewoon. Bloot. bij NPO Zapp

Geschreven door

We worden dagelijks geconfronteerd met grote hoeveelheden reclame-uitingen.

Het beeld dat daarin wordt neergezet is heel vaak gemanipuleerd door gebruik filters en make-up, soms gaat men zelfs onder het mes om er beter uit te zien. Dat maakt het lastig om te zien wat nog ‘echt’ is.

Daarom komt NPO Zapp vanaf zondag 21 maart met het programma Gewoon. Bloot. Het is een programma waarin een groep kinderen uit groep 7 en 8 onder leiding van presentator Edson da Graça vijf doodgewone mensen het hemd van het lijf vraagt. Letterlijk! Want de gasten zijn poedelnaakt.

Gewoon. Bloot. is een remake van de Deense serie Ultra smider tøjet en wordt geproduceerd door Warner Bros, in coproductie met de NTR. Het programma is ontwikkeld in samenwerking met Rutgers – Kenniscentrum Seksualiteit.

Presentator Edson da Graça, Elsbeth Reitzema (expert van het Rutgers intituut) en moeder Jolanda vertelden vrijdagavond 19 maart bij Op1 meer over dit programma.

Het NOS Jeugdjournaal gaf een korte impressie (4 maart).

Lees meer over Gewoon. Bloot. op de website van Rutgers – Kenniscentrum Seksualiteit.

Gelezen: 1608 keer Laatst aangepast op zaterdag 20 maart 2021 11:16
Tessa

Zelf ben ik niet opgegroeid met naaktrecreatie. Mijn eerste ervaring met recreëren in m’n blootje was pas toen ik Bouwe leerde kennen. Toen wij een relatie kregen vroeg hij of ik eens mee wilde gaan naar de sauna. Ik had zoiets van “laat ik het proberen”.

Het beviel zo goed, dat we het niet alleen op de sauna en het naaktstrand hebben gehouden. In de zomer van 1993 gingen we voor de 1e keer bloot met vakantie, naar onder andere een camping in Hongarije.

Het grappige is dat ik me niet precies kan herinneren hoe deze 1e keer bloot kamperen was. Om de hele dag tussen de blote mensen rond te lopen; kennelijk was dit toch heel snel gewend.

2 reacties

 • Reactielink Cuyt wim en nicky hereygers vrijdag 05 maart 2021 18:13 Geplaatst door Cuyt wim en nicky hereygers

  Toppie
  Doe zo verder

  Rapporteren
 • Reactielink Theo vrijdag 05 maart 2021 15:41 Geplaatst door Theo

  Mooi zeg, weer een stap dichter bij normaal!
  Zeker nu de zomer weer in aantocht is, kijk ik al uit naar het strand, waar je lekker van de zon kunt genieten in je blootje. Laat iedereen in z'n waarde. In de sauna is niemand anders dan op een naturistencamping b. v. of naaktstrand. In sommige landen gaat ook gemengd samen prima textiel/naakt..... Nu nog in Nederland!

  Rapporteren

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Naaktrecreatie.com -

Zoeken