Geef om de toekomst van naaktrecreatie!

Wij, Bouwe en Tessa, zijn naaktrecreanten in hart en nieren en zijn al jaar en dag ambassadeurs van naaktrecreatie en schreeuwen het ’t liefst van de daken hoe fijn het is om in je blootje te recreëren. Dus het idee voor deze website was geboren. Naaktrecreatie.com is een onafhankelijk initiatief met de bedoeling om zoveel mogelijk ‘twijfelaars’ nét even dat laatste zetje te geven om het eens ergens te proberen. Wij doen dit door het geven van informatie, maar ook beantwoorden we dagelijks diverse e-mails met vragen en staan we mensen te woord via de online chat.

Je kunt je voorstellen dat er veel tijd en energie in dit project is gaan zitten. En het simpelweg in de lucht houden van deze site kost natuurlijk veel tijd en ook geld. Dus vind je dat we ermee door moeten gaan om op deze laagdrempelige manier mensen enthousiast te maken voor naaktrecreatie? Steun ons dan als donateur! Elk bedrag, hoe klein ook zullen we voor de volle 100% inzetten om naaktrecreatie te promoten in de breedste zin van het woord.

iDeal logoBancontact logo

 

 
N.B. Wellicht komt het verwarrend over dat als je op een van de logo's klikt je 'Moulin Joyeux' ziet verschijnen; het betaalprogramma kan alleen gekoppeld worden aan een zakelijke rekening.
Wij krijgen je bijdrage wel gespecificeerd binnen en we kunnen garanderen dat je bijdrage voor de volle 100% wordt ingezet ter promotie van naaktrecreatie.

P.S. Wil je liever je bijdrage overboeken? Dit kan natuurlijk ook; IBAN FR76 1871 5001 0108 0012 4415 156 (BIC CEPAFRPP871) ten name van Moulin Joyeux.

Naaktrecreatie.com -

Zoeken