Over Bouwe

Bouwe de Jong

Mijn naam is Bouwe de Jong en ik ben geboren in 1966. Van 1990 tot eind 2012 was ik als paukenist verbonden aan Holland Symfonia. Van 2000 tot 2006 heb ik veel arrangeeropdrachten gehad van symfonieorkesten en ensembles in diverse samenstellingen. Zo schreef ik onder andere in opdracht van Holland Symfonia, het Noord Nederlands Orkest, het Nederlands Promenade Orkest, het Ricciotti Ensemble en het Noorse Radio Symfonie Orkest onder leiding van dirigenten als Jurre Haanstra, Otto Tausk, Jan Stulen en John Clayton. Ook diverse kamermuziek ensembles hebben arrangementen van mij op het repertoire staan, waaronder marimba kwartet Carrefour, salonorkest Les Etoiles Six en vocaal ensemble The Gents.

Solisten waarmee ik als arrangeur mee heb samengewerkt zijn o.a. Liesbeth List, BRACE, Josee Koning, Thé Lau, Loes Luca, Lucretia van der Vloot, Maarten van Roozendaal, Miranda van Kralingen en Jan Rot.

Samen met Arthur Cune schreef ik het nummer 'Danielle (la plus belle)'. Dit nummer werd uit honderden inzendingen geselecteerd voor het Nationale Songfestival 2001 en behaalde een 3e positie in Ahoy' (Rotterdam) in een uitvoering door Montezuma's Revenge. De video van het nummer, voorafgegaan door een mini-interview met Arthur Cune en mijzelf kun je hieronder bekijken. Danielle filmpje

Je kunt mij persoonlijk mailen op  

  

Poll

Welke vakantie heeft jouw voorkeur?

Test jouw kennis!

Ik heb een nieuwstip!

Op de hoogte blijven?

 
Wilt u ons helpen alstublieft?
 

Inloggen

Sociale Media

Volg ons op Sociale Media!

Je bent dan als eerste op de hoogte van het laatste nieuws over naaktrecreatie.

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Instagram

Contact opnemen

Naaktrecreatie.com
Bouwe en Tessa de Jong

Naaktrecreatie.com -

Zoeken

Our website is protected by DMC Firewall!