zaterdag 12 juni 2021 15:19

In de schijnwerpers: Camping Nieuw Moscou

Geschreven door
In de schijnwerpers: Camping Nieuw Moscou In de schijnwerpers: Camping Nieuw Moscou

Camping Nieuw Moscou: een uniek plekje in Drenthe. Wil je echt helemaal tot rust komen?

Zoek je een plek in een prachtige landelijke omgeving waar je nog persoonlijk welkom wordt geheten wordt door de campingeigenaren? Dan is Camping Nieuw Moscou een uitstekende keuze om je vakantie in Nederland door te brengen.

Naast een gekleed gedeelte vind je bij Camping Nieuw Moscou ook een apart deel voor naturisten. Jaarlijks bezoeken dan ook tientallen blootliefhebbers deze camping. Op het terrein vind je diverse faciliteiten. Geniet hier van de rust in een prachtige omgeving en vergeet even helemaal je dagelijkse beslommeringen.
Camping Nieuw Moscou in Drenthe

Camping Nieuw Moscou biedt je als bezoeker de mogelijkheid om zelf je tent, caravan of camper te plaatsen op een van de velden met de namen ‘De Geitenweide’, ‘De Paardenweide’ of ‘De Ponyweide’. Maar het is ook mogelijk om een stacaravan te huren; seizoenplaatsen behoren ook tot de mogelijkheden.

De camping is voorzien van goed onderhouden sanitaire voorzieningen, waar je tevens gebruik kunt maken van warm en koud stromend water.

Meer informatie over Camping Nieuw Moscou.
Camping Nieuw Moscou vanuit de lucht

Gelezen: 589 keer Laatst aangepast op zaterdag 12 juni 2021 17:58
Tessa

Zelf ben ik niet opgegroeid met naaktrecreatie. Mijn eerste ervaring met recreëren in m’n blootje was pas toen ik Bouwe leerde kennen. Toen wij een relatie kregen vroeg hij of ik eens mee wilde gaan naar de sauna. Ik had zoiets van “laat ik het proberen”.

Het beviel zo goed, dat we het niet alleen op de sauna en het naaktstrand hebben gehouden. In de zomer van 1993 gingen we voor de 1e keer bloot met vakantie, naar onder andere een camping in Hongarije.

Het grappige is dat ik me niet precies kan herinneren hoe deze 1e keer bloot kamperen was. Om de hele dag tussen de blote mensen rond te lopen; kennelijk was dit toch heel snel gewend.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Naaktrecreatie.com -

Zoeken