zondag 04 juli 2021 21:18

Het leven is vrijer in je blootje: "De zon op je lijf, de wind tegen je huid."

Geschreven door

De vereniging voor naaktrecreanten NFN Open en bloot wil het niemand opdringen, maar ze vinden het wel tijd om naaktrecreatie te promoten.

NFN Open en Bloot heeft eind vorige week een reclamecampagne gelanceerd om op deze manier naaktrecreatie te promoten. Volgens NFN-directeur Christine Kouman hebben vooral jongeren, maar ook ouderen, tegenwoordig een verwrongen beeld van bloot.

Lees het hele artikel van Peter de Graaf

Gelezen: 148 keer Laatst aangepast op maandag 05 juli 2021 08:30
Tessa

Zelf ben ik niet opgegroeid met naaktrecreatie. Mijn eerste ervaring met recreëren in m’n blootje was pas toen ik Bouwe leerde kennen. Toen wij een relatie kregen vroeg hij of ik eens mee wilde gaan naar de sauna. Ik had zoiets van “laat ik het proberen”.

Het beviel zo goed, dat we het niet alleen op de sauna en het naaktstrand hebben gehouden. In de zomer van 1993 gingen we voor de 1e keer bloot met vakantie, naar onder andere een camping in Hongarije.

Het grappige is dat ik me niet precies kan herinneren hoe deze 1e keer bloot kamperen was. Om de hele dag tussen de blote mensen rond te lopen; kennelijk was dit toch heel snel gewend.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Naaktrecreatie.com -

Zoeken