zondag 09 mei 2021 14:28

In de schijnwerpers: Huis het Einde

Geschreven door

In het buitengebied van Leuvenheim (Gelderland) ligt Huis het Einde.

Deze Bed & Breakfast ligt tussen bossen en weilanden, een ideale plek om helemaal tot rust te komen.

Het luxe appartement voor maximaal 4 personen is van alle gemakken voorzien. Het appartement heeft een woonkamer met een (slaap)bank en een ruime eettafel. In de aparte slaapkamer is een goed bed met 2 boxspring matrassen. Iedere ochtend kun je genieten van een uitgebreid ontbijt; op verzoek kan er ook een lunch of diner worden geserveerd.
Het uitzicht bij Huis het Einde
Wil je helemaal tot rust komen? Kies dan voor het Wellness arrangement, je kunt dan gebruik maken van de Finse sauna, de buitenjacuzzi en genieten van een ontspannende massage.

Huis het Einde ligt dichtbij het Nationaal Park Veluwezoom en is een ideale plek voor als je wilt genieten van de natuur of als je gewoon heerlijk wilt relaxen.

Meer informatie over Huis het Einde.
De zitkamer van het appartement

Gelezen: 618 keer Laatst aangepast op zondag 16 mei 2021 10:05
Tessa

Zelf ben ik niet opgegroeid met naaktrecreatie. Mijn eerste ervaring met recreëren in m’n blootje was pas toen ik Bouwe leerde kennen. Toen wij een relatie kregen vroeg hij of ik eens mee wilde gaan naar de sauna. Ik had zoiets van “laat ik het proberen”.

Het beviel zo goed, dat we het niet alleen op de sauna en het naaktstrand hebben gehouden. In de zomer van 1993 gingen we voor de 1e keer bloot met vakantie, naar onder andere een camping in Hongarije.

Het grappige is dat ik me niet precies kan herinneren hoe deze 1e keer bloot kamperen was. Om de hele dag tussen de blote mensen rond te lopen; kennelijk was dit toch heel snel gewend.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Naaktrecreatie.com -

Zoeken