maandag 22 februari 2021 21:07

Naturistencruises in 2021 en 2022

Geschreven door
Naturistencruises in 2021 en 2022 Naturistencruises in 2021 en 2022

Als de Corona-situatie het toelaat zullen er in Europa en daarbuiten dit en volgend jaar weer cruises zijn; ook voor naturisten.

Naturistencruises in Kroatië
Adriagate.com, dat gespecialiseerd is in vakanties in Kroatië, biedt in 2021 al 3 naturistencruises op de Adriatische Zee aan. Zo kun je 12 juni al op cruise waarbij je verschillende eilanden aandoet, zoals Krk, Rab en Cres. "Naaktheid is welkom aan boord en wordt aan boord verwacht, behalve in de haven en tijdens de maaltijden", aldus de beschrijving.

Daarnaast biedt Adriagate.com twee andere 8-daagse naturistencruises aan met kleinere schepen; een vanaf 24 juli en een vanaf 14 augustus. Ook hierbij vaar je naar kuststeden en eilanden in Kroatië. Onderweg wordt er ‘gestopt’ bij volgens de beschrijving "stranden gereserveerd voor naturisten, evenals talloze onofficiële stranden en stukken strand waar bijna uitsluitend naturisten samenkomen".

De naturistencruise op de ‘Big Nude Boat’, die normaal jaarlijks wordt aangeboden door ‘Bare Necessities’ en met enkele duizenden mensen aan boord door de Caraïben reist, is uitgesteld tot volgend jaar.
Volgens de huidige berichtgeving zou de cruise moeten plaatsvinden van 13 tot 27 februari 2022 op het schip ‘Carnival Legend’ van de rederij Carnival Cruises.

Lees hier het hele artikel (in het Duits).

Gelezen: 168 keer Laatst aangepast op maandag 22 februari 2021 21:29
Tessa

Zelf ben ik niet opgegroeid met naaktrecreatie. Mijn eerste ervaring met recreëren in m’n blootje was pas toen ik Bouwe leerde kennen. Toen wij een relatie kregen vroeg hij of ik eens mee wilde gaan naar de sauna. Ik had zoiets van “laat ik het proberen”.

Het beviel zo goed, dat we het niet alleen op de sauna en het naaktstrand hebben gehouden. In de zomer van 1993 gingen we voor de 1e keer bloot met vakantie, naar onder andere een camping in Hongarije.

Het grappige is dat ik me niet precies kan herinneren hoe deze 1e keer bloot kamperen was. Om de hele dag tussen de blote mensen rond te lopen; kennelijk was dit toch heel snel gewend.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Naaktrecreatie.com -

Zoeken