dinsdag 18 mei 2021 13:43

Hoe breng jij je vakantie het liefste door?

Geschreven door

De zomervakantie is nog een paar weken weg, maar nu het lijkt dat we toch naar het buitenland kunnen...

– al zal de keuze nog wel beperkt zijn – is het tijd om na te gaan denken over je vakantie.

Vroeger gingen wij zelf altijd naar naturistencampings en we stelden hier niet heel veel eisen aan: als we maar een plekje met stroom hadden en er de mogelijkheid was om ’s avonds af en toe te dineren. Verder redden we ons wel. Maar de laatste jaren hebben we geen eigen kampeermiddel meer en kiezen we vaker voor hotels en B&B’s.

Nu zijn we benieuwd hoe jij het liefste je vakantie doorbrengt; we mogen hopen in ieder geval in je blootje. :-) Blijf je dit jaar in Nederland en ga je naar een camping of verenigingsterrein? Of blijf je helemaal thuis en kies je voor een dagje zonnen op het naaktstrand. Ga je naar het buitenland en heb je je vakantie inmiddels geregeld, of ben je nu druk bezig met het uitkiezen?

Wil jij laten weten wat jouw voorkeur heeft? Ga je ieder jaar naar dezelfde plek gaat of hou je juist van afwisseling? En als je meer wilt vertellen over jouw favoriete plek is dit helemaal mooi; wellicht dat de bezoekers van deze website en wij hierdoor op nieuwe ideeën komen. :-)

Gelezen: 593 keer Laatst aangepast op dinsdag 18 mei 2021 15:25
Tessa

Zelf ben ik niet opgegroeid met naaktrecreatie. Mijn eerste ervaring met recreëren in m’n blootje was pas toen ik Bouwe leerde kennen. Toen wij een relatie kregen vroeg hij of ik eens mee wilde gaan naar de sauna. Ik had zoiets van “laat ik het proberen”.

Het beviel zo goed, dat we het niet alleen op de sauna en het naaktstrand hebben gehouden. In de zomer van 1993 gingen we voor de 1e keer bloot met vakantie, naar onder andere een camping in Hongarije.

Het grappige is dat ik me niet precies kan herinneren hoe deze 1e keer bloot kamperen was. Om de hele dag tussen de blote mensen rond te lopen; kennelijk was dit toch heel snel gewend.

Meer in deze categorie: « In de schijnwerpers: Fig Leaf Villas

3 reacties

 • Reactielink P.Heimans vrijdag 28 mei 2021 11:11 Geplaatst door P.Heimans

  Beste vrienden
  Ik loop regelmatig thuis naakt rond en wij hebben een tuin op het zuiden zonder inkijk en helemaal dicht dus wij blijven met zomer vakantie altijd thuis.
  Verder gaan wij naar de sauna en de lig weide is perfect bij de meeste sauna's .
  Groetjes Peter

  Rapporteren
 • Reactielink Frans Dekoninck woensdag 19 mei 2021 17:19 Geplaatst door Frans Dekoninck

  ik breng mijn verlof altijd volledig naakt door heb 2 plaatsen waar ik naartoe ga

  Rapporteren
 • Reactielink Guus Vis dinsdag 18 mei 2021 17:17 Geplaatst door Guus Vis

  Hoi
  Ik had 3 weken Kreta geboekt half juni maar door een behoorlijk ernstige blessure deze moeten annuleren maar ga nu die tijd heerlijk genieten op naturistencamping Abtswoudse Hoeve in Delft, http://www.navah.nl, waar ik sinds kort een prachige Kip caravan heb staan op een hele mooie plek met echt geweldige buurtjes
  Vorig jaar eigenlijk binnen Nederland ook heel erg goed bevallen dus ik denk, lees weet zeker, dat ik mijn stekkie voor de komende en de daarop volgende jaren zeker gevonden heb
  Tussendoor natuurlijk wel een dagje naaktstrand in Hoek van Holland
  Geweldig vooruitzicht in ieder geval En ik heb er echt reuze zin in
  Laat het mooie weer maar komen, ik ben er helemaal klaar voor

  Rapporteren

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Naaktrecreatie.com -

Zoeken